We zijn gearriveerd - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Arno en Wendy - WaarBenJij.nu We zijn gearriveerd - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Arno en Wendy - WaarBenJij.nu

We zijn gearriveerd

Door: Arno en Wendy

Blijf op de hoogte en volg Arno en Wendy

12 Oktober 2004 | Thailand, Bangkok

Hallo luitjes,

We zitten inmiddels voor de 2e dag in Bangkok (en tevens de laatste voorlopig).

Gisteravond hebben we een theatershow gezien met Thaise dansers in klederdracht en gisteravond ook nog even over Kao San Road gewandeld en er wat gedronken.

Vandaag zijn we naar het Royal Palace geweest en naar Wat Po, 2 grote tempelcomplexen in Bangkok. We hebben inmiddels een rondvaarttocht achter de rug over de Klongs. Erg indrukwekkend, het ene hutje nog bouwvalliger als het andere en dan ineens staan er twee huizen compleet van teakhout kosten ongeveer 100.000 euro.

Vanavond gaan we waarschijnlijk naar Pat Pong naar de avondmarkt.

Vooralsnog hebben we veel eigen tijd gedurende de groepsreis en dat is eigenlijk helemaal zo gek nog niet.

We zijn in ieder geval de jongsten van de groep van in totaal 8 personen; de oudste is volgens mij 58.

Morgenvroeg moeten we in ieder geval vroeg op, onze wake-up call is om 6:15 en vervolgens gaan we om 7:15 vertrekken uit Bangkok richting de River Kwai. het wordt in ieder geval een lange dag morgen, dat hebben we al gehoord en we moeten de komende 2 dagen maar zien als een soort reisje in de reis. Op onze logeerplek (floatel = drijvend hotel) daar is dus geen stroom. (en ik geloof dat ze daar ook geen internet hebben ;-)

Wellicht kruipen we later deze vakantie nog eens achter een internet PC en kunnen we weer wat info over onze reis neerzetten.

Arno & Wendy

• 12 Oktober 2004 - 16:54

Djois En Geert:

ja ja avondmarkt op patpong
    dat zal wel !
    hey man wanna see pingpongshow?

• 13 Oktober 2004 - 14:39

Bert:

Nu maar hopen dat die brug over die rivier klaar is, wordt nog zwemmen anders.